Вітаємо переможців V Загальноінститутського конкурсу наукових робіт студентів, аспірантів та молодих вчених!

На виконання Указу Президента України від 16 травня 2008 р. № 444/2008 «Про додаткові заходи щодо забезпечення розвитку наукової сфери», Постанови Президії Національної академії наук України від 30 січня 2019 р. № 26 «Про проведення XІІІ Всеукраїнського фестивалю науки» з метою підтримки та розвитку інтелектуального потенціалу обдарованої молоді, а також враховуючи успішний досвід започаткування, з 2015 року, проведення в Інституті конкурсу науково-дослідних робіт аспірантів і молодих вчених, в Інституті відбулося нагородження переможців – авторів кращих наукових робіт V Загальноінститутського конкурсу!

У номінації “Економічні науки”

дипломом І ступеня нагороджено кандидата економічних наук, заступника завідувача відділу проблем міжрегіонального співробітництва Луганської філії Інституту економіко-правових досліджень НАН України РОГОЗЯН Юлію Сергіївну за наукову роботу на тему “Формування макету стратегії  розвитку новоутворених територіальних громад”.

IMG_4545

У номінації “Правові науки”

дипломом І ступеня нагороджено кандидата юридичних наук, старшого наукового співробітника відділу господарсько-правових досліджень проблем економічної безпеки Інституту економіко-правових досліджень НАН України ГЕРАСИМЕНКО Наталію Олександрівну за наукову роботу на тему “Актуальні проблеми зміни клімату в контексті глобального сталого розвитку”.

IMG_4552

дипломом ІІ ступеня нагороджено студента ПАЦЕРУ Юлію Олегівну за наукову роботу на тему “Проблеми захисту прав міноритарних акціонерів” (Науковий керівник – Зуєва Оксана Анатоліївна, Університет митної справи та фінансів, м. Дніпро);

IMG_4339

дипломом ІІ ступеня нагороджено студента САУЛЕВИЧ Анастасію Олександрівну за наукову роботу на тему “Проблеми та перспективи впровадження в Україні корпоративного договору” (Науковий керівник – Зуєва Оксана Анатоліївна, Університет митної справи та фінансів, м. Дніпро).

дипломом ІІІ ступеня нагороджено студента МЕРЗУ Соломію Володимирівну за наукову роботу на тему “Сучасне господарське право: деякі проблемні питання” (Науковий керівник – Малига Вікторія Анатоліївна, Львівський національний університет імені Івана Франка).

Вітаємо переможців і наукових керівників та бажаємо натхнення і нових наукових досягнень!