Вітаємо Еліну Бойченко з успішним захистом докторської дисертації!

1610_rrrre-256015 березня 2016 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 29.051.01 в Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля Міністерства освіти і науки України відбувся захист  дисертації  Бойченко Еліни Борисівни на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за темою: «ДІАГНОСТІКА ВІДТВОРЕННЯ ПРОДУКТИВНИХ СИЛ В КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ РЕГІОНАЛЬНОГО СОЦІУМУ» за спеціальності 08.00.05 – розвиток продуктивних сил і регіональна економіка.

IMAG3536

Науковий консультант – доктор економічних наук, професор Заблодська Інна Володимирівна, Інститут економіко-правових досліджень НАН України, завідувач відділу проблем міжрегіонального співробітництва (м. Київ).

IMAG3555_1

Вітаємо колегу із блискучим захистом та бажаємо успішного втілення всіх творчих і наукових задумів, наснаги в професійному зростанні й у майбутніх наукових пошуках! Нехай підґрунтям щасливого особистого життя і плідної професійної діяльності буде лише міцне здоров’я та удача, натхненна думка й щирі почуття, підтримка родини та колег!

1559_2