Співробітники Інституту залучені до аналізу молодіжних ініціатив міста Києва

Наприкінці червня 2020 року відбулося засідання Конкурсної комісії з розгляду проєктів розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка з бюджету міста Києва у 2021 році (далі Конкурсна комісія). Академічну спільноту представляв співробітник Інституту економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України, к.ю.н. Сошников Антон Олександрович. Також до складу Конкурсної комісії увійшли представники інститутів громадянського суспільства міста Києва, Київської міської державної адміністрації.

За результатами засідання було затверджено рейтинг конкурсних пропозицій, поданих на участь у Міському конкурсі проєктів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка з бюджету міста Києва у 2021 році (на загальну суму понад 2 млн. гривень).

Затвердженню рейтингу передувала досить кропітка робота членів Конкурсної комісії по оцінюванню конкурсних пропозицій (узгодженість проекті пріоритетним завданням), а також протягом 2 днів тривав публічний захист проєктів (представникам інститутів громадянського суспільства була надана можливість представити результати своєї попередньої роботи та презентувати свої напрацювання щодо проектної ініціативи на 2021 рік).