Відбулися Другі наукові читання пам’яті академіка Валентина Карловича Мамутова

3 липня 2020 року відбулися Другі наукові читання пам’яті академіка Валентина Карловича Мамутова у очно-заочному форматі (із використанням системи відеозв`язку ZOOM). Захід організовано Державною установою «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України» та Кафедрою господарського права та господарського процесу Інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка у партнерстві з Відділенням економіки НАН України, Інститутом демографії та соціальних досліджень імені М.В. Птухи НАН України та Донецьким регіональним науковим центром НАПрН України. У ході Читань обговорено найактуальніші теми модернізації господарського законодавства, господарського процесу, звернуто увагу на питання подальшого оновлення положень Господарського кодексу України та можливостей рекодифікації господарського законодавства в контексті європейської інтеграції України.

Учасниками Читань вирішено продовжити традицію проведення заходу і в наступному році за актуальною тематикою 30тиріччя системи господарських судів України.

Незабаром буде видано збірку матеріалів Других наукових читань пам’яті академіка В.К. Мамутова, яка також буде розміщена в електронному варіанті PDF у вільному доступі на сайті Державної установою «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України».