VI Міжнародна науково-практична конференція «Економіка підприємства: теорія і практика»

13 жовтня 2016 року в головному корпусі ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» відбулася VI Міжнародна науково-практична конференція «Економіка підприємства: Теорія і практика». Проведення заходу співпало із святкуванням 110-річниці кафедри економіки підприємств КНЕУ.

1Серед співорганізаторів конференції були як освітянські, так і науково-дослідні установи з різних країн: Батумська державна морська академія, Білоруський державний економічний університет, Вільнюський університет, Centre for European Reforms Studies (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург), Університет Humanitas (м. Сосновець, Польща).

4Національна академія наук була представлена Інститутом економіко-правових досліджень НАН України. Старші наукові співробітники відділу проблем міжрегіонального співробітництва д.е.н., професор Е.Б. Бойченко, к.е.н. Ю.С. Рогозян та к.е.н. Н.О. Васильчук взяли учать у пленарному засіданні. Із доповіддю виступила д.е.н., професор Е.Б. Бойченко, яка розкрила соціально-економічну проблематику та шляхи їх вирішення на державному та регіональному рівнях.

3Основний посил конференції було спрямовано на обговорення результатів наукових досліджень та узагальнення досвіду функціонування підприємств в контексті перспективних ринкових реформ, що відбуваються в Україні.