Загальнолюдські цінності – запорука миру та злагоди у Всесвіті

28 квітня 2016 року у м. Києві відбулася конференція «Загальнолюдські цінності – запорука миру та злагоди у Всесвіті». У наш час нелегких історичних випробувань ми як ніколи відчуваємо потребу у загальнолюдських цінностях любові, поваги, толерантності та миролюбності. Місцем, де формуються моральні цінності людини, є, перш за все, сім’я. Коли батько та мати власним життям показують приклад безкорисливої батьківської любові, демонструють громадську відповідальність та справжній патріотизм, така сім’я стає фундаментом миротворчих процесів. З метою побудови мирного та гармонійного суспільства громадські організації у співпраці з державою мають всебічно підтримувати розвиток сімей, які практикують загальнолюдські цінності.

20160428_171909

До участі у конференції були запрошені представники громадських організацій, державних установ, видатні митці, освітяни, науковці та міжнародні гості з США, Японії, Великобританії, Австрії та інших країн світу.

20160428_181128

Від Інституту конференцію відвідала провідний економіст відділу проблем міжрегіонального співробітництва Луганської філії ІЕПД НАН України Гуртова Марина Геннадіївна.

програма конф

На конференції виступили Ангеліка Селе (США) – віце-президент міжнародної Федерації Жінок за мир у всьому світі, Вовк Володимир Семенович заступник директора Департаменту захисту прав дітей та усиновлення – начальник відділу соціального захисту прав дітей Міністерства соціальної політики України, Бєлофастова Таїсія Юріївна – проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Київського університету імені Бориса Грінченка та інші. Також на конференції видатних українських жінок було відзначено нагородами «Жінка року».

20160428_172111