Конференція “Стратегія економічного розвитку Донецької та Луганської областей: від слів до справи”

27 квітня 2021 року відбулась відео конференція на тему: “Стратегія економічного розвитку Донецької та Луганської областей: від слів до справи”. 27 квітня 2021 року пройшло відкрите обговорення напрацювань щодо Стратегії економічного розвитку Донецької та Луганської областей.

У обговоренні взяли участь Ростислав Замлинський, перший заступник Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України і Ремі Дюфло, заступник Голови Делегації ЄС в Україні.

Також у панельній дискусії щодо інструментів та можливостей економічного розвитку Донецької та Луганської областей взяли участь:

Андрій Мірошниченко, радник Віце-прем’єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України,

Гліб Вишлінський, виконавчий директор Центру економічної стратегії,

Данило Гетманцев, голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики,

Яна Літвінова, міська голова Старобільська,

Геннадій Чижиков, президент Торгово-промислової палати України,

Володимир Лупацій, співзасновник Національної Платформи “Діалог про мир та безпечну реінтеграцію”.

У своєму виступі Андрій Мірошниченко зазначив, що активну участь у розробці Стратегії економічного розвитку Донецької та Луганської областей беруть науковці ДУ «Інститут економіко-правових досліджень ім. В.К. Мамутову НАН України» під керівництвом Устименка В.А.

У заході взяли участь  директор ДУ «Інститут економіко-правових досліджень ім. В.К. Мамутову НАН України», чл.-кор. НАН України, чл.-кор. НАПрН України В.А. Устименко, директорка Луганської філії ДУ «Інститут економіко-правових досліджень ім. В.К. Мамутову НАН України», д.е.н., проф. І.В. Заблодська.

Цей захід організований в рамках проєкту “Побудова стійкості до конфлікту через діалог”, який реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу.

З відеозаписом заходу можна ознайомитись за посиланнями:

1) https://drive.google.com/drive/folders/1Xrci2XDZBprBXeQxXJ2pM1AJxg2tT62P (відео українською та англійською мовами)

2) https://www.facebook.com/nationalpatformfordialogue

Фото_новина