Директор Інституту взяв участь у черговому засіданні Президії НАН України

31 січня 2018 р. під головуванням президента Національної академії наук України академіка Б.Є. Патона відбулося чергове засідання Президії НАН України, у якому взяв участь директор Інституту економіко-правових досліджень НАН України, член-кореспондент НАПрН України, заступник академіка-секретаря Відділення економіки НАН України В.А. Устименко.

IMG_6360Під час засідання було заслухано доповідь “Перспективи створення наноносіїв для доставки генетичного матеріалу в клітині”, з якою виступив член-кореспондент НАН України Р.С. Стойка. Про здобутки та перспективи розвитку розвитку Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського: до 100-річчя від часу заснування доповів член-кореспондент НАН України В.І. Попик.

IMG_6362Також на засіданні було розглянуто ряд поточних питань, зокрема про хід підготовки до XII Всеукраїнського фестивалю науки, про виконання рішення Національної ради України з питань розвитку науки і технологій та низку кадрових і організаційних питань. Особливу увагу було приділено питанням роботи аспірантури та докторантури наукових установ НАН України і акцентовано на необхідності удосконалення подальшої роботи з урахуваннями потреб розвитку галузей науки і пріоритетних наукових напрямів.

За результатами розгляду були прийняті відповідні постанови.