Співпраця Інституту та Держагенства з питань відновлення Донбасу

ПартнерствоНа продовження офіційного спілкування між Державним агентством з питань відновлення Донбасу (і його головою Вадимом Чернишем) та Інститутом економіко-правових досліджень  й  Інститутом економіки промисловості НАН України відбулася чергова тематична зустріч 9 грудня 2015 року.

Інститут економіко-правових досліджень було представлено відділом проблем міжрегіонального співробітництва, а саме с.н.с. к.е.н. Юлією Рогозян та к.е.н. Світланою Гречаною, н. с. відділу проблем господарсько-правового забезпечення економічної безпеки держави к.ю.н. Тетяною Гудімою.

Головною тезою зустрічі стало обговорення співробітництва в рамках створення Концепції державної цільової програми «ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗБУДОВА МИРУ В СХІДНИХ РЕГІОНАХ УКРАЇНИ» (згідно Постанови Кабінету Міністрів України «Державна стратегія регіонального розвитку на період до 2020 року» від 6 серпня 2014 р. № 385), яка буде ґрунтуватися на основних принципах відновлення охоплених конфліктом регіонів на сході України (документ «Оцінка відновлення та розбудови миру» – ОВРМ, що раніше було представлено на сайті).

Хочеться вірити в успішне співробітництво задля найкращого та найближчого майбутнього Донбасу та України, але яким воно буде, покаже тільки час.