Директор Інституту В.А. Устименко взяв участь в урочистому засіданні “Елітарної світлиці” з нагоди 25-річчя створення КНК при НАН України

У 2015 році в Київському міському будинку вчителя продовжує свою роботу клуб «Елітарна світлиця», заснований Будинком учителя спільно з Українським міжнародним комітетом з питань науки і культури при НАН України.

Мета клубу – обговорення актуальних проблем сьогодення; ініціювання пошуку консенсусних рішень з питань, які поляризують суспільство; сприяння розвитку науки та освіти в Україні; популяризація наукових знань.

На його засідання, які проходять у формі вечірніх читань, запрошуються провідні політики, діячі науки і культури України.

27 травня 2015 року в приміщенні столичного Будинку вчителя було проведено урочисте засідання з нагоди 25-річчя створення Українського міжнародного комітету з питань науки та культури при Національній академії наук України «КНК – 25!», в якому взяв участь директор Інституту – д.ю.н., професор, Заслужений юрист України, член-кореспондент НАПрН України Володимир Устименко.

Проводив засідання академік НАН України, президент Міжнародної асоціації україністів Ярослав Яцків.

Основним питанням заходу стало заслуховування доповіді Я.С. Яцківа про діяльність Українського міжнародного комітету з питань науки та культури при Національній академії наук України.

У межах засідання також відбулася презентація книги Я. С. Яцківа, М. Г. Железняка, І. Ю. Ізотової «Наука і культура – долаючи кордони».

360-277-6