Національній академії наук України та Борису Євгеновичу Патону 100 років!

logoNASU100

Національна академія наук України святкує своє сторіччя!

100 років тому назад 24 листопада 1918 р. відбулося урочисте відкриття Української Академії наук, а 27 листопада 1918 р. – перші робочі загальні збори.

Інститут економіко-правових досліджень НАН України щиро вітає всю наукову спільноту з видатним днем в історії нашої держави та науки – 100 річчям Національної академії наук України!

Національна академія наук України є одним із головних рушіїв розвитку суспільства вже протягом 100 років та виступає основним потужним науковим центром, який здійснює фундаментальні та прикладні дослідження з найважливіших проблем природничих, технічних, суспільних і гуманітарних наук.

Саме наука є тим фундаментом, від якого залежать соціально-економічний розвиток та майбутнє не тільки нашої країни, а й всього світу. Національна академія наук України – це високий професіоналізм знаних не лише в Україні, а й далеко за її межами, науковців, які кропіткою, щоденною і відданою працею творять майбутнє нашої країни, демонструють високі досягнення та поповнюють світову скарбницю знань.

Тільки спираючись на сильну та розвинену науку ми можемо побудувати інноваційну конкурентоспроможну економіку та зберегти інтелектуальний потенціал України.

Бажаємо всій великій науковій родині наполегливості, сил і наснаги, нових відкриттів та звершень на славу Науки і України!

Снимок экрана 2018-11-27 в 13.12.5727 листопада 2018 р. Президенту Національної академії наук України Борису Євгеновичу Патону виповнюється 100 років!

Інститут економіко-правових досліджень НАН України вітає видатного вченого Бориса Євгеновича з ювілеєм!

Колектив Інституту висловлює глибоку повагу за високі досягнення у галузі науки та вірність обраній справі, і бажає Борису Євгеновичу міцного здоров’я, щедрої долі, а також натхнення у плідній праці на благо нашої країни!