Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє

З 8 по 10 листопада 2016 року у Міжнародному виставковому центрі відбувається ХІV Міжнародний форум “Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє“, головним організатором якого є Міністерство енергетики та вугільної промисловості України. 20161108_134311Форум є комплексним, оскільки складається з декількох самостійних заходів: галузевої експозиції «Паливно-енергетичний комплекс України», ХІV Міжнародної виставки «Енергетика в промисловості 2016», ІІІ Всеукраїнського семінару інженерів-енергетиків, Міжнародних спеціалізованих виставок: «НАФТОГАЗЕКСПО – 2016» та «Mining Industry EXPO – 2016», конференцій, засідань круглих столів, тощо та є дійсно міжнародним, адже налічує представників компаній України, Німеччини, Чехії, Польщі, Китаю, Ірану.

20161108_112542Урочисте відкриття Форуму відбулося 8 листопада за участю Першого заступника Міністра енергетики та вугільної промисловості України Галини Карп під патронатом Кабінету Міністрів України та Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

20161108_101304Форум надає всім учасникам унікальну можливість зустрітися з провідними фахівцями галузі: керівниками профільних міністерств і відомств, топ-менеджерами державних енергетичних компаній, директорами підприємств енергетичної та електротехнічної індустрії, професійними експертами та аналітиками, стратегічними інвесторами і фінансистами, керівниками промислових підприємств різних галузей,  фахівцями науково-дослідних, інжинірингових, проектних і монтажних організацій, зокрема й представниками інститутів Національної академії наук України.

20161108_104855Експозиції, які відвідали представники Луганської філії Інституту економіко-правових досліджень НАН України директор, д.е.н., професор Інна Заблодська та с.н.с., к.е.н. Юлія Рогозян вражають високою технологічністю та широким асортиментом представлених експонатів. Так, галузева експозиція підприємств та національних компаній ПЕК України демонструє сучасний стан та перспективи розвитку ПЕК України у сфері видобутку, виробництва, переробки / збагачення, транспортування енергоресурсів, генерації, передачі, розподілу та збуту електричної і теплової енергії, а саме: електроенергетики (ядерна енергетика та атомно-промисловий комплекс; теплова енергетика; гідроенергетика; нетрадиційна енергетика, мала енергетика; електричні станції, підстанції; електроенергетичні системи та мережі), паливної промисловостіугільно-промисловий комплекс; нафтогазовий комплекс; уранодобувна промисловість; торфодобувна промисловість).

20161108_101535А на експозиції XIV спеціалізованої виставки «Енергетика в промисловості-2016» було представлено надсучасне електротехнічне обладнання, лінії електропередач, кабелі і проводи, промислова світлотехніка, енергетичне обладнання, технології і обладнання для гірничодобувної та нафтогазової промисловості, автоматизація, управління, облік систем енергопостачання.

Усі бажаючі ще мають можливість долучитися до участі у Форумі 9 та 10 листопада: з 10.00 до 17.00 (м. Київ, Броварський пр.-т, 15).