HUMAN CAPITAL FORUM  2016

19-20 жовтня 2016 р. у презентаційному домі NivkiHall відбулась унікальна подія на українському ринку – HUMAN CAPITAL FORUM, який започатковано п’ять років тому як місце зустрічі професіоналів у сфері людських ресурсів зі всієї країни, дискусійний майданчик та презентаційна сцена. Щорічно команда компанії S-TEAM готує унікальний захід, що поєднує у собі дві великі події – форум та виставку, де збираються експерти з управління та навчання.

%d1%84%d0%be%d1%80%d1%83%d0%bc1Представник Луганської філії Інституту економіко-правових досліджень, к.е.н. Юлія Рогозян взяла участь в дводенній роботі заходу, де були представлені провідні українські та зарубіжні провайдери тренінгових і консалтингових послуг (Керуюча компанія Grinishyn, Consulting Center ICPM, ТОВ «Нова Персона», тренінгові компанія «ОМТ», тренінг центр «Business Relations Technologies та багато інших).20161020_101331

На форумі спеціально запрошені спікери (власники та керуючі вищеперерахованими компаніями) виступали з доповідями на актуальні теми у сфері управління людським капіталом, після чого слухачі мали змогу вступили в палкі дискусії та наповнити тематику заходу своїм досвідом.

%d1%84%d0%be%d1%80%d1%83%d0%bc2За два дні заходу відбулася величезна кількість презентацій, майстер-класі, ділових ігор та міні-тренінгів за наступними темами:

19 жовтня:

Вплив лідерів на корпоративні цінності та організаційна поведінка

Вплив персоналу на корпоративну культуру

20 жовтня:

Трансформація організаційної культури в умовах зростання

Організаційна культура на службі будь-якого бізнесу

20161020_173930

А базовими напрямами виставки, що відбувалася паралельно з виступами спікерів на Форумі, були наступні:

освіта: короткострокова (тренінги, майстер-класи, майстерні), середньострокова (курси, в т.ч. мовні), довгострокова (додаткова, MBA), дистанційна (електронне навчання);

рекрутинг і розвиток бренду роботодавця;

кадровий аутсорсинг (аутстаффінг, оцінка-центр та ін.);

HR-консалтинг (аутплейсмент тощо);

подійні програми (корпоративні свята, ділової та інтелектуальний туризм, премії року);

аналітика і дослідження в галузі управління персоналом (огляди з / п, бенчмаркінг, рейтинги).

20161020_173807Головною тезою заходу став надзвичайно актуальний для кожного керівника вираз: «Багатство націй і окремих компаній сьогодні, як ніколи раніше, залежить від людського капіталу. Його збереження, розвиток і примноження є турботою кожного керівника, адже тільки ми самі можемо побудувати собі бажане майбутнє».