Запрошуємо взяти участь у засіданні Наукової ради з економіко-правових проблем розвитку міст України НАНУ та роботі Міжнародної науково-практичної конференції

Шановні колеги!

21 жовтня 2016 р. об 11 годині 00 хвилин за адресою: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 60 відбудуться засідання Наукової ради з економіко-правових проблем розвитку міст України НАН України та Міжнародна науково-практична конференція «Управління розвитком великих міст і агломерацій: економіко-правовий аспект», у ході яких розглядатимуться наступні питання:

– концептуальні засади управління розвитком великих міст і агломерацій;

– економіко-організаційні та правові аспекти управління розвитком великих міст і агломерацій;

– забезпечення ефективного управління ресурсами в процесі розвитку великих міст і агломерацій;

– планування, фінансування, впровадження інновацій, залучення інвестицій як складові управління розвитком міст України.

У засіданні та конференції братимуть участь фахівці з проблематики великих міст і агломерацій, народні депутати, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, представники міжнародної наукової спільноти, аналітики.

За результатами запланованих заходів буде розроблено рекомендації щодо удосконалення системи управління розвитком великих міст і агломерацій, в яких будуть сформульовані пріоритетні теоретико-методологічні напрями досліджень з відповідної тематики, так і щодо прикладних досліджень та узагальнення досвіду проведення реформ у сфері державного будівництва і місцевого самоврядування.

Запрошуємо взяти участь у засіданні Наукової ради з економіко-правових проблем розвитку міст України НАН України та роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Управління розвитком великих міст і агломерацій: економіко-правовий аспект».

З організаційних питань звертатись до оргкомітету конференції за тел.: +380933775429 або за електронною адресою: konf_2016_iepi@ukr.net.