За служіння закону: Вищий господарський суд України візначив директора Інституту Володимира Устименка

DSCN1984

Наказом Вищого господарського суду України від 31 травня 2016 р. № 157-к нагрудним знаком “За служіння закону” нагороджений директор Інституту економіко-правових досліджень НАН України – доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України, член-кореспондент НАПрН України Володимир Устименко.

Нагородження відбулося під час урочистих зборів 3 червня 2016 року з нагоди 25-ї річниці утворення господарських (арбітражних) судів України у Вищому господарському суді України.

DSCN1986

Історія не існувала б без людей. Позитивні результати, які ми досягли – це завдяки кожному з присутніх. Ми досить оптимістично дивимось у майбутнє, але необхідно пам’ятати, що цей оптимізм ми створюємо власною працею, – звернувся до колег голова ВГСУ Богдан Львов. Крім того, він закликав докладати всіх зусиль для збереження усталених традицій та розбудови системи господарських судів.

_YUR5369

Привітання з нагоди ювілею висловили очільники ВГСУ у відставці Дмитро Притика та Сергій Демченко, а також Голова ВРЮ Ігор Бенедисюк.

Враховуючи сумлінну і бездоганну працю, досягнення у професійній діяльності, значний внесок у справу забезпечення діяльності господарських судів України відзначено суддів ВГСУ у відставці, а також працівників апарату ВГСУ.

_YUR5314

На завершення урочистих зборів оголошено переможців конкурсу на кращу публікацію (науковий, аналітичний або публіцистичний матеріал) про систему господарських судів, господарське судочинство та з інших питань, пов’язаних з діяльністю господарських судів України.