Підсумки засідання вченої ради Інституту від 27 вересня 2021 р.

27 вересня 2021 р. відбулося чергове засідання вченої ради Інституту.

Із запитом на відкриття наукової роботи за відомчою тематикою «Правове забезпечення декарбонізації економіки України» виступила завідувач відділу господарсько-правових досліджень проблем економічної безпеки, к.ю.н. Н.В. Єремєєва.

Основною метою наукового дослідження виступає розробка науково-методичних підходів до формування ефективного правового забезпечення декарбонізації економікиЗа результатами обговорення, а також отримання рецензій фахівців, членами вченої ради було прийнято рішення схвалити запит з відповідним доопрацюванням у напрямі звуження предмета дослідження.

Також із запитом на відкриття наукової роботи за відомчою тематикою “Економіко-правове забезпечення відкритості міста в умовах сталого розвитку” виступила завідувач відділу економіко-правових проблем містознавства, д.е.н., доцент О.В. Тарасевич.

Мета наукового дослідження полягяє в обґрунтуванні науково-методичних підходів, пропозицій і рекомендацій щодо економіко-правових засобів забезпечення відкритості міста в умовах сталого розвитку. За результататми обговорення та позитивних відгуків фахівців було прийнято рішення про схвалення запиту.

Також на засіданні було розглянуто низку питань організаційного характеру.