Участь співробітниці Інституту в Літній школі з правових проблем в постконфліктних та транзитивних суспільствах

З 1 по 3 вересня 2021 р. учений секретар Інституту, д.ю.н. В.К. Малолітнева брала участь у Міжнародній літній школі «Актуальні правові проблеми в постконфліктних та транзитивних суспільствах» (Current Legal Issues in Post-Conflict and Transitional Societies). Організаторами школи виступали Університет Сараєво та Асоціація “Правник” (Боснія і Герцеговина), Кіпрський університет Бахчесехір. Традиційно школа проходить очно у Боснії і Герцеговині, але через обмежувальні заходи, пов’язані із COVID-19, навчання проходило в онлайн режимі.

Виступаючи виконавцем наукового проєкту Інституту «Економіко-правове забезпечення відновлення сфери життєдіяльності міста на постконфліктних територіях» (№0121U109287), В.К. Малолітнева взяла участь у конкурсі заявок для участі у Літній школі і була обрана учасником.

VESTA MALOLITNEVA-2

На лекціях було розглянуто питання захисту прав людини у постконфліктний період, у тому числі забезпечення гендерної рівності у постконфліктних суспільствах, питання транзитивного правосуддя та ін.