Інститут активно шукає інструменти фінансової підтримки для реалізації своїх проєктів

129316280_196683375259124_7679942613430503205_n

Команда громадської організації «Асоціація вчених-внутрішньо переміщених осіб» разом з Державною установою «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України» постійно активно бере участь у залученні додаткового фінансування для реалізації різних проєктних ініціатив. Так, у листопаді 2020 року було розроблено та подано проєкт «Участь громадськості в управлінні розвитком сфери житлово-комунальних послуг міста» (керівник проєкту – Лига Андрій Іванович) для участі у міському конкурсі з визначення проєктів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» у 2021 році.

Основні завдання проекту: через здійснення комплексу експертно-громадських, просвітницьких та управлінських заходів сформувати та апробувати сукупність взаємодоповнювальних організаційних методів і нормативно-правових інструментів активізації та розширення участі громадськості в прийнятті рішень щодо  розвитку сфери  житлово-комунальних послуг міста Києва, зокрема, задля забезпечення надання споживачам, житлово-комунальних послуг високої якості за справедливою ціною та створення умов для безконфліктного врегулювання спорів.

У розробці проєкту брали участь: д.ю.н. Устименко Володимир Анатолійович, д.ю.н. Джабраілов Руслан Аятшахович, д.е.н. Мальникова Марина Віталіївна, к.е.н. Тарасевич Олена Вікторівна, к.е.н. Градобоєва Єлизавета Сергіївна, к.ю.н. Санченко Алевтина Євгенівна, к.ю.н. Сошников Антон Олександрович, Лига Андрій Іванович.

Вже в найближчий час планується публічний захист проєктів та оголошення переможців міського конкурсу.

Довідково: Міський конкурс з визначення проєктів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» адмініструється Департаментом суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської  державної адміністрації) та дозволяє залучати підтримку до 190 тисяч гривень.