Вітання співробітниці Інституту із нагородженням її дипломом Лауреата Всеукраїнського конкурсу “Молодий правник року” за підсумками 2019 року

У листопаді 2019 р. Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України було оголошено Всеукраїнський конкурс “Молодий правник року” за підсумками 2019 р.

Метою конкурсу було сприяння:

– підвищенню кваліфікації і професійного росту молодих юристів та престижу їх праці;

– сумлінному виконанню молодими юристами їхніх службових обов’язків, постійному вдосконаленню організації роботи, розвитку ініціативності та творчості;

– удосконаленню системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації правників;

– розширенню участі правничої молоді у науково-дослідній роботі;

– утвердженню поваги до права, через довіру до правників.

Даний конкурс відзначав молодих правників за номінаціями молодий державний службовець; молодий виконавець (державний та приватний); молодий адвокат; молодий помічник адвоката; молодий науковець; молодий юрисконсульт; молодий правник – громадський діяч; молодий працівник судової системи; молодий виконавець; молодий нотаріус; молодий партнер АО, ЮФ, АБ.

До участі у номінації «Молодий науковець» документи про здобутки було подано с.н.с. Інституту економіко-правових досліджень НАН України Анастасією Токуновою, яка стала однією з учасників/ць, що поміж більше 500 номінантів та після декількох етапів відбору потрапили до фінальної частини.

18 грудня 2019 р. у Міністерстві Юстиції України відбулося урочисте оголошення та нагородження переможців даного конкурсу.

За результатами експертного голосування Анастасія Токунова стала лауреатом конкурсу “Молодий правник року” за підсумками 2019 р. за номінацією «Молодий науковець».

5

Колектив Інституту економіко-правових досліджень НАН України щиро вітає Анастасію з високими здобутками у юридичній науці та перемогою в конкурсі! Бажаємо подальших успіхів та нових досягнень у науковій діяльності!