Круглий стіл «Євроінтеграція + реінтеграція Донбасу = формула успіху України»

28 листопада 2019 року у Комітеті Верховної Ради з питань інтеграції України з ЄС відбувся круглий стіл на тему: «Євроінтеграція + реінтеграція Донбасу = формула успіху України»

Під час круглого столу мова йшла про об’єднання зусиль усіх гілок влади в Україні з міжнародними та неурядовими організаціями задля успішного відновлення миру, реінтеграції Донбасу та інтеграції України до Європейського Союзу.

У заході взяли участь представники неурядових організацій, органів влади, міжнародних організації, посольств та міжнародних місій, засобів масових комунікацій та науковці. Інститут економіко-парових досліджень НАН України представляла Заблодська І.В. – д.е.н., проф., директорка Луганської філії Інституту економіко-парових досліджень НАН України.

Зі вступним словом звернувся Юрій Єхануров, професор економічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка і Валентин Наливайченко, секретар Комітету ВРУ з питань інтеграції України з ЄС.

У межах роботи круглого столу працювало три секції:

  • відновлення миру та реінтеграція Донбасу;
  • міжнародна співпраця та зусилля для відновлення миру;
  • об’єднання усіх гілок влади в Україні з неурядовими та міжнародними організаціям.

Усі учасники круглого столу наполягали на впровадження заходів задля відновлення миру та реінтеграція Донбасу, а для цього необхідно об’єднати зусилля усіх гілок влади в Україні з неурядовими та міжнародними організаціям.

Програма заходу