9 th International Youth Science Forum “Litteries et artibus” (Lviv Polytechnic National University)

З 21 по 23 листопада Національним університетом «Львівська політехніка» спільно з Радою молодих вчених Міністерства освіти і науки України, Асоціацією докторів наук України та закордонними науковими організаціями: Фондом молодих вчених Польщі, Фондом Мануса (Польща), Радою аспірантів Варшавського технологічного університету було проведено 9-ий Міжнародний молодіжний форум “Litteries et artibus”.

У Форумі взяла участь учений секретар Інституту В.К. Малолітнева, яка представила свою роботу для опублікування і постерну доповідь для виступу. Весь процес написання, подання, відбору та подвійного рецензування статей для участі у Форумі проходив на спеціальній платформі Open Review Hub, де всі дані є відкритими, що забезпечувало високий ступінь прозорості  https://openreviewhub.org/lea.

Офіційне та урочисте відкриття Форуму відбулось 21-ого листопада шляхом проведення пленарного засідання, у якому взяли участь завідувачка науково-дослідної лабораторії Інституту досліджень Samsung Ольга Радивоненко (Київ, Україна), лінгвіст та експерт з відкритих наук Ґарет О’Нілл (Амстердам, Нідерланди), керівник відкритої та відтворюваної дослідницької групи Технічного університету Граца, старший науковий співробітник Центру знань Тоні Росс-Геллауер (Грац, Австрія), професор Чернівецького національного університету, засновник соціальної мережі «Українські вчені у всьому світі» Юрій Халавка (Чернівці, Україна).

Другий день був присвячений безпосередньо дослідженням молодих учених. Цікавим досвідом було представлення результатів своїх досліджень на підготовлених за тематикою робіт постерах, що вимагало від учасників вмінь коротко та швидко пояснити результати своїх досліджень. В.К. Малолітнева представила результати свого дослідження на тему ‘Access to the EU Public Procurement Market in the context of the EU-Ukraine Association Agreement’. Робота Форуму проходила англійською мовою.


IMG_695012IMG_6971

 

12Тематика роботи Форуму широка:

  • інформатика й інженерія;
  • геодезія, архітектура та будівництво;
  • електроенергетика та системи управління;
  • гуманітарні та соціальні науки;
  • економіка й управління;
  • машинобудування, матеріалознавство, транспорт;
  • хімія та хімічні технології;
  • право й психологія;
  • біотехнологія, екологія та сталий розвиток.

Програма Форуму