Вітаємо співробітника Інституту з отриманням Премії Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування

COA_of_Kyiv_Kurovskyi.svgПровідному юристу Інституту економіко-правових досліджень НАН України, члену Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України Сошникову Антону Олександровичу присуджено Премію Київської міської ради за внесок  молоді у розвиток місцевого самоврядування.

15 листопада 2018 року депутати Київської міської ради одноголосно підтримали рішення про присудження Премій Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування.

Вперше за 13 років Антон Олександрович здобув одразу 2 премії, як співробітник Інституту (за дослідження проблематики публічних закупівель на регіональному та місцевому рівнях), а також, як керівник Українського координаційного центру з підвищення правової освіти населення (за проведення правоосвітніх заходів серед молоді та надання безоплатної правової допомоги соціально-незахищеним верствам населення).

Премія Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування присуджується особам, які активно сприяли процесам розвитку місцевого самоврядування, досягли значних результатів у вирішенні соціальних і правових проблем територіальної громади м. Києва.

Вітаємо Антона Олександровича!

Щиро бажаємо впевнено йти до нових цілей та перемог!

Натхнення і невичерпної енергії для нових звершень та успіхів!