29 травня 2018 року – презентації першого Innovation Report: Ukraine in the Global Innovation Dimension

Без заголовка

На презентації обговорювалися такі питання: Які галузі в Україні є найбільш конкурентними та перспективними? Де розвиваються вітчизняні інновації та які є можливості для зростання? Хто є головними розробниками в Україні та які технології українці реалізують за кордоном? Проект реалізований спільними зусиллями Innolytics Group, SingularityU Kyiv Chapter, DLA Piper, Ukrinnovate та UNIT.City.

Вперше таке дослідження було проведене не як часткові огляди експертів, а на основі комплексного аналізу великих даних з авторитетних міжнародних джерел – баз даних Web of Science, Derwent Innovation та інших.

У дослідженні виявлені та проаналізовані найбільш розвинуті теми наукових досліджень та технічних розробок, динаміка інноваційної активності, інтереси міжнародних компаній в Україні, а також українських авторів за кордоном, основні заявники/автори у відповідних темах, міжнародні партнерства. Виявлено найбільш значимі наукові розробки. Здійснено порівняння напрямків розвитку нових технологій в Україні з стратегіями інших країн. Визначено, які напрямки розробок в Україні мають найбільший потенціал і як вони можуть вплинути на розвиток економіки країни.

На заході Національну академію наук України представляла д.е.н., професор, завідуюча відділом Інституту економіко-правових досліджень НАН України – Заблодська І.В. 

Інноваційний парк UNIT.City пропонує бізнесу надсучасну інфраструктуру, доступ до знань та експертизи.