Міжнародний семінар «Інституціональний розвиток державно-приватного партнерства»

З 16 по 20 серпня 2017 року співробітник Інституту економіко-правових досліджень НАН України Сошников Антон Олександрович брав участь у міжнародному семінарі «Інституціональний розвиток державно-приватного партнерства», що проходив на узбережжі Егейського моря (Турецька Республіка), під егідою Уряду Туреччини та Представника Європейської Комісії.

У міжнародному семінарі «Інституціональний розвиток державно-приватного партнерства» взяли участь понад 90 учасників, в тому числі 63 іноземних (Україну представляли 8 представників бізнесу та органів влади, з м. Києва, Донецької, Луганської, Львівської та Дніпропетровської областей).

Учасникам мали нагоду прослухати лекції відомих європейський та турецьких державних діячів (працівників міністерств економічного розвитку, торгівлі, інфраструктури, доріг, транспорту; та муніципалітетів м. Бодрума та м. Стамбул) та керівників місцевих та національних компаній. Крім того, учасникам були представлені презентації реалізації проектів державно-приватного партнерства (на місцевому та загальнонаціональному рівні).

Учасникам міжнародного семінару також була запропонована потужна культурна програма – відвідування історичних надбань Туреччини, перегляд місцевих творчих колективів.