Науковий Воркшоп до Дня науки

19 травня 2017 року до Всеукраїнського Дня Науки відбувся Науковий Воркшоп в Інституті економіки та управління СНУ ім. В. Даля сумісно з Луганською філією Інституту економіко-правових Досліджень НАН України та Спілкою Економістів України.

На Воркшопі були презентовані здобутки співробітників та наукові проекти організацій-партнерів, напрями та перспективи сучасних економічних досліджень.

Луганську філію Інституту економіко-правових досліджень НАН України представляли старший науковий співробітник, к.е.н., доцент Руслан Галгаш , а також аспіранти Дарія Заблодська та Яна Білоус. Руслан Галгаш розповів про співпрацю Інституту економіки та управління СНУ ім. В. Даля, Луганської філії Інституту економіко-правових досліджень НАН України та Спілки Економістів України, визначив коло проблем Луганської області, які потребують допомоги вчених економістів та управлінців у своєму нагальному вирішенні.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Інституту економіки та управління СНУ ім. В. Даля, к.е.н., доцент Євген Івченко презентував існуючі системи організації публікацій та цитування у міжнародних виданнях, які входять до науково-метричних баз, поділився досвідом підготовки наукових проектів.

Інна Семененко як член редакційної колегії двох журналів «Oeconomia Copernicana» та «Equilibrium. Quarterly Journal of Economics and Economic Policy», які входять до баз Web of Science та Scopus, розповіла про основні вимоги та підходи до публікацій у цих та інших виданнях.

Впевнені, що завдяки плідній співпраці науковців ми зможемо отримати «крапки зростання» для всієї Луганської області та регіону.