Участь співробітника Інституту у Конкурсній комісії з присудження премій Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва

У середині травня 2017 року у Київській міській державній адміністрації, під головуванням заступника голови КМДА Старостенко Ганни Вікторівни, відбулось засідання Конкурсної комісії з присудження премій Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва.

У цьому році в Конкурсну комісію входили керівники структурних підрозділів КМДА, провідні вчені Національної академії державного управління при Президентові України, науковці, митці та лідери громадських організацій м. Києва.

Інститут економіко-правових досліджень НАН України представляв співробітник Інституту, член Координаційної ради при Міністерстві юстиції України, лауреат молодіжної премії Уряду Сошников Антон Олександрович.

Антон Олександрович був доповідачем в номінації «наукові досягнення» та співдоповідачем в номінації «внесок у розвиток молодіжного руху». Відповідні його позиції були одноголосно схвалені Конкурсною комісією.

Конкурсна комісія затвердила 100 лауреатів Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Наразі, готується проект Розпорядження Київського міського голови.

Крім того, Антон Олександрович порушив питання про відзначення окремих громадських діячів та науковців Подяками Київського міського голови до Дня молоді.

Довідково: Премія присуджується громадянам України віком від 14 до 35 років, місце проживання яких зареєстровано у місті Києві, до Дня молоді.

Премія присуджується за видатні досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва за однією із номінацій: наукові досягнення, творчі досягнення, внесок у розвиток молодіжного руху.