Підсумки засідань Вченої ради від 15 та 25 березня 2024 року

15 та 25 березня 2024 року відбулись засідання Вченої ради Державної установи «Інститут економіко-правових  досліджень імені В. К. Мамутова Національної академії наук України».

На засіданні було проведено висунення кандидатур на здобуття стипендій Президента України для молодих вчених та стипендій НАН України для молодих вчених, які було підтримано членами  Вченої ради.

Також було проведено атестацію результатів наукової роботи молодих вчених НАН України – стипендіатів Президента України та стипендіатів НАН України.

Усіма членами Вченої ради було підтримано висунення члена-кореспондента НАН України, доктора економічних наук, професора, Заслуженого економіста України, директора Інституту системних статистичних досліджень  Манцурова Ігоря Германовича на вакансію академіка НАН України за спеціальністю «Статистика».

Крім того, в урочистій обстановці було вручено Почесну грамоту Київського міського голови співробітниці Інституту, доктору юридичних наук Гудимі Тетяні Степанівні та оприлюднено Подяку співробітникам Інституту від командування та колективу Білоцерківського військового госпіталю.

Також на засіданні було розглянуто та одноголосно затверджено Запит на відкриття наукової роботи за відомчою тематикою «Трансформація національної правової парадигми у контексті інтеграції у європейський економічний та політико-правовий простір».