New organisational forms and the bodyless leadership

31 жовтня 2023 року на міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty відбулась онлайн-лекція доктора Kjell A. Nordström, всесвітньо відомого шведського економіста, письменника та спікера – «New organisational forms and the bodyless leadership».

У лекції взяли участь: старший співробітник Інституту, кандидат юридичних наук Антон СОШНИКОВ та здобувачка вищої освіти ступеня доктора філософії Юлія ЄРШОВА.

Під час лекції було розглянуто наступні питання: вплив пандемії, кліматичної кризи та війни в Україні на суспільство та організації; ключові фактори успіху нашої нової ери; моделі та можливості для розвинення лідерських навичок; можливості сьогоднішньої трансформації.

Kjell A. Nordström — шведський економіст, письменник і оратор. У 2009 році Thinkers 50, глобальний рейтинг гуру менеджменту, включив його та його партнера Йонаса Ріддерстрале до списку найвпливовіших мислителів. Його дослідницька та консалтингова діяльність зосереджена на сферах корпоративної стратегії, транснаціональних корпорацій та глобалізації. Його книга «Funky Business – Talent Makes Capital Dance» стала міжнародним бестселером і перекладена на 33 мови. У 2000 році Amazon.co.uk та веб-журнал Management General визнали її однією з п’яти найкращих бізнес-книг року. Інше опитування поставило її на 16 місце серед найкращих бізнес-книг усіх часів.