Підсумки засідання Вченої ради від 30 жовтня 2023 року

30 жовтня 2023 року відбулось чергове засідання Вченої ради Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України». На засіданні було розглянуто питання про делегування представників Інституту для участі у з’ізді представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ для обрання членів Вищой ради правосуддя. Кандидатури директора Інституту Устименко Володимира Анатолійовича та т.в.о. ученого секретаря Нестерова Геннадія Геннадійовича було підтримано одноголосно.

Також на засіданні було затверджено Порядок оскарження результатів складання іспитів/заліків,  Положення про організацію інклюзивного навчання та Положення про Приймальну комісію Державної установи «Інститут економіко-правових  досліджень імені В. К. Мамутова  Національної академії наук України».

Крім того, було розглянуто питання діяльності аспірантури, затвердження та перезатвердження теми дисертаційних робіт  на здобуття наукового ступеню доктора юридичних наук.