Первинна профспілкова організація Інституту звітує. 500 днів. Переосмислення. Відкритість. Довіра. Підтримка. Залученість.

Первинна профспілкова організація Інституту презентує публічний звіт про свою діяльність за частину 2021 року та 2022 рік. 

Цей період став досить турбулентним (це і COVID, і повномасштабне вторгнення російської федерації). У цей період Профспілка взяла на себе додаткові соціальні зобов’язання перед своїми членами (на постійній основі надається матеріальна допомога, виплачена матеріальна допомога за попередні періоди; 

профспілка виступила співорганізатором екскурсій для дітей, діти членів Профспілки почали отримувати «значні» подарунки на новорічні та різдвяні свята; члени профспілки почали отримувати подарунки на дні народження, а жінки – до Міжнародного жіночого дня).

Ми профінансували закупівлю води для співробітників Інституту – членів профспілки; також спромоглися залучити партнерську підтримку для надання продуктових наборів (на початку дії воєнного стану). Окремо ми приділяємо увагу патріотичному напрямку. Так, разом з  партнерами, нам вдалося надати членам Профспілки трендову патріотично-сувенірну продукцію, виготовлену АТ «Укрпошта».

Кожен рік співробітники Інституту здобувають високі державні відзнаки, чим прославляють ім’я Інституту. Профспілка вирішала також не бути осторонь та своїм маленьким внеском долучатися до перемог колег. Так, у 2022 році наш співробітник отримав державну нагороду, ця подія і стала каталізатором для прийняття Профкомом рішення щодо необхідності  додаткового заохочення членів Профспілки (за отримання загальнодержавних відзнак). І вже за 5 місяців 2022 року ми відзначили 3 особи, які принесли в «скарбничку» Інституту медаль «За працю та звитягу» та 3 стипендії Президента України для молодих вчених, що стало абсолютним рекордом. 

Значним викликом для нас, як і для всієї держави, стало повномасштабне вторгнення росії. Профспілка ініціювала та долучилася до партнерських заходів щодо підтримки Збройних Сил України та інших підрозділів.

У 2022 році ми ухвалили рішення направляти частину ресурсів на адресну підтримку конкретних військових підрозділів. 

Завдяки ініціативності та всебічній підтримці членів Профспілкового комітету – Наталії Єремєєвої, Юлії Рогозян, Геннадія Нестерова  нам вдалося «перезавантажити» роботу профспілки Інституту та більш ефективно використовувати наявні ресурси для підтримки колег.

Голова Профспілки Інституту