Допомагаємо своїм колегам-захисникам!

Співробітники Інституту, що були мобілізовані до лав Збройних Сил України, отримують від своїх колег необхідні їм елементи спорядження, одягу, різні смаколики, щоб наші захисники відчували постійну турботу від своїх колег.

За період з початку чергового етапу агресії російської федерації проти України у 2022 році колектив Інституту перерахував на потреби ЗСУ 127 047 гривень. Окрім цього передано для потреб військовиків і учасників тероборони:

  • ліків, медичних засобів – на суму 59 529 гривень
  • одягу, взуття – на суму 51 810 гривень
  • спорядження (намети, спальні мішки посуд) – на суму 44 641 гривня
  • продуктів харчування – на суму 43 550 гривень.

Перераховано співробітниками до благодійних фондів, що опікуються потребами ЗСУ, переселенців – 13 600 гривень, допомога сім’ям бійців ЗСУ – 7500 гривень.

IMG-20220517-WA0000

Варто відзначити допомогу Сєвєродонецькій ТРО, де зараз одна із самих напружених ситуацій з протистояння агресії. Співробітники Інституту беруть участь у пошуку коштів (донорів) для придбання турнікетів для Сєвєродонецької ТРО, в організації та зборі коштів на тепловізори та квадрокоптери  разом з ГО «Імпакт Центр. Схід.UA» та ГО «Фундація «Простір».

Співробітниками Інституту придбано військових облігацій на суму 20 000 гривень. Як відомо, кошти від продажу таких облігацій спрямовуються на підвищення обороноздатності нашої країни.