Адміністрація Інституту та профспілковий комітет вітає з 30-ою річницею Незалежності України!

Шановні колеги!

У цей сповнений викликів та випробувань період історії для України, дозвольте привітати Вас з 30-ою річницею Незалежності України!

30 років Україні – така молода, але вже така сильна і незламна духом; багата неймовірними, вільними, талановитими та працелюбними людьми; дружелюбна і відкрита новому прогресивному майбутньому; добра і лагідна до кожного, хто носить у своєму серці любов до своєї рідної країни! Героїчно продовжуючи боротьбу за незалежність, довела свою здатність утверджувати демократичні цінності та захищати свою свободу.

Ми, як внутрішньо переміщена наукова установа з Донецької та Луганської областей, усвідомлюємо високу ціну незалежності та свободи, в якій наразі продовжуємо шлях заради світлого та кращого майбутнього нашої країни, якою дуже пишаємось. Адже від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі. Ми разом творимо історію.

Бажаємо невичерпної енергії і впевненості у власних силах для здійснення найсміливіших задумів, в ім’я незалежної та процвітаючої України!

355b429d881e39f867e36a45320475b53a681e4a