Семінар «Профіль установи у Web of Science Core Collection: функції, можливості, створення, корегування»

13.02.2020 р. у приміщенні Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського (м. Київ, Голосіївський проспект 3, ауд. 232) відбувся семінар «Профіль установи у Web of Science Core Collection: функції, можливості, створення, корегування». Інститут економіко-правових досліджень НАН України на семінарі представляв с.н.с., відповідальний секретар – редактор наукового журналу «Економіка та право» О.Ю. Ілларіонов.

Доповідачем семінару виступила І.О. Тихонкова (к.б.н., с.н.с. відділу сигнальних систем клітини ІМБіГ НАН України, фахівець з наукометричних ресурсів та навчання Clarivate Analytics).

Основні питання, яким було приділено увагу: 1)  що таке профіль установи; 2) оформлення заявки на створення профілю; 3) як зібрати/перевірити всі варіації назв установи; 4) корегування профілю. Ці питання розглядалися в контексті виконання науковими установами НАН України Розпорядження Президії НАН України «Про впорядкування профілів учених та наукових установ НАН України у наукометричних базах даних» № 703 від 27.12.2019 р. щодо організації систематичного проведення робіт з актуалізації, корегування, доповнення та зведення інформації у профілях наукових установ та учених у наукометричних базах даних Webof Science та Scopus.

P00213-110818

Продивитись презентацію та прослухати текст (російською мовою) схожого за змістом семінару можна на каналі YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=YJidICnjdcQ