Участь представників Інституту у засіданні секцій Наукової ради Міністерства освіти і науки України

13 грудня 2019 р. у Міністерстві освіти і науки України відбулось засідання секцій Наукової ради Міністерства освіти і науки України, у якому взяли участь директор Інституту В.А. Устименко, директор Луганської філії Інституту І.В. Заблодська та учений секретар Інституту В.К. Малолітнева.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 20.06.2019 р. № 859 «Про затвердження складу Наукової ради Міністерства освіти і науки України, переліку та персонального складу секцій за фаховими напрямами» директор Інституту економіко-правових досліджень НАН України, член-кореспондент НАН України В.А. Устименко та учений секретар Інституту В.К. Малолітнева є експертами секції «Право», директор Луганської філії, д.е.н., професор І.В. Заблодська – експерт секції «Економіка».

На засіданні відповідних секцій відбулось затвердження результатів наукової та науково-технічної експертизи наукових проектів, які оцінювали експерти протягом визначеного часу відповідно до Положення про проведення конкурсного відбору проектів наукових досліджень і розробок, які виконуватимуться підвідомчими вищими навчальними закладами III-IV рівнів акредитації та науковими установами Міністерства за рахунок коштів загального фонду державного бюджету, затвердженого наказом Міністерства освіти та науки України від 01.06.2006 р. № 423.