Запрошуємо взяти участь у круглому столі «Перші наукові читання пам’яті академіка В.К. Мамутова»

Інститут економіко-правових досліджень

Національної академії наук України

Відділення економіки

Національної академії наук України

Донецький регіональний науковий центр

Національної академії правових наук України

запрошують Вас взяти участь у круглому столі

«Перші наукові читання пам’яті

академіка В.К. Мамутова»

який відбудеться 8 лютого 2019 року

за адресою: м. Київ, бульв. Шевченка, 60

(11 поверх, Велика зала) о 13-00

1

До участі у Перших наукових читаннях пам’яті академіка В.К. Мамутова запрошуються представники наукових кіл, практичні працівники, громадські та політичні діячі, викладачі, аспіранти всіх форм навчання та всі бажаючі.

Тематика заходу – творчий і науковий спадок академіка В.К. Мамутова.

До початку круглого столу планується видання збірки виступів учасників.

З метою вчасного видання збірки матеріалів Перших наукових читаннях пам’яті академіка В.К. Мамутова Оргкомітет просить потенційних учасників в строк до 10 січня 2019 року надати тези виступів за встановленими вимогами:

Обсяг тез доповіді: до 10 сторінок докторам наук, всім іншим учасникам – до 5 сторінок (14 шрифт, 1,5 міжрядковий відступ, поля – стандартні 2 см, в кінці доповіді формується список літератури із нумерацію за черговістю посилань). До доповіді додається анкета учасника (ПІБ, місце роботи/навчання, науковий ступінь та звання, очна/заочна участь, участь у дружній вечері після проведення заходу, контактна електронна адреса та номер мобільного телефону). Для осіб без наукового ступеня необхідна рецензія наукового керівника. Адреса для надсилання тез виступів та анкет учасників: allexillarionov@gmail.com

З метою часткового покриття витрат з організації заходу та видання збірки тез виступів учасників Оргкомітетом для учасників круглого столу встановлено внесок у розмірі 300 грн. Всі учасники незалежно від форми участі забезпечуються програмою та друкованою збіркою матеріалів.

Черговість виступів – згідно з програмою заходу, яка роздаватиметься при реєстрації учасників Перших наукових читань пам’яті академіка В.К. Мамутова.

Тривалість заходу – до 5 годин.

Після круглого столу планується дружня вечеря (про участь у якій учасникам пропонується заздалегідь повідомити Оргкомітет в анкеті учасника).

Координати представників Оргкомітету:

Джабраілов Руслан Аятшахович – заступник голови Оргкомітету (загальні організаційні питання), заступник директора ІЕПД НАН України з наукової роботи, д-р юрид. наук, доц. Тел. 066-027-87-16.

Ілларіонов Олександр Юрійович – представник Оргкомітету (фінансові питання, питання щодо видання збірки матеріалів), ст. наук. співробітник. Тел. 050-949-09-05.

Реквізити для перерахування внеску на часткове покриття витрат з організації заходу та видання збірки тез виступів учасників: 300 грн., «Monobank», картка № 5375 4141 0442 0780, Ілларіонов Олександр Юрійович.