VI Форум організаційного розвитку громадянського суспільства: практики свободи

16 листопада 2017 року відбулося урочисте відкриття головної щорічної події у сфері розвитку громадянського суспільства: Форуму організаційного розвитку громадянського суспільства, який цьогоріч було присвячено реалізації практик свободи. НСК «Олімпійський» зібрав у цей день більше 1700 учасників, кожен з яких мав змогу надбати нові знанні та познайомитися з новими колегами.

З привітальним словом виступили організатори заходу Isar Ednannia, а також почесні гості: заступник глави Адміністрації Президента Ростислав Павленко (з вітальними словами від Президента України Петра Порошенка), Надзвичайний і Повноважний посол США в Україні Марі Йованович та постійний представник ПРООН в Україні Ніл Вокер, які підтвердили, що в Україні досі тривають перехідні процеси, що почалися за часів Майдану та вони та їх інституції твердо налаштовані підтримувати України на цьому нелегкому шляху.

Луганську Філію Інституту економіко-правових досліджень НАН України представляли директор, д.е.н., професор Інна Заблодська та вчений секретар, к.е.н. Юлія Рогозян, які відвідали виставку громадських організацій, майстер-класи та зустрічі з міжнародними донорами, дискусійні майданчики та семінари.

На 17 листопада 2017 року запланована також величезна кількість заходів, тому всі охочі ще мають змогу долучитися до Форуму!