Вітаємо співробітника Інституту з отриманням премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові міста-героя Києва

Колектив Інститут економіко-правових досліджень НАН України щиро вітає кандидата юридичних наук, в.о. вченого секретаря Малолітневу Весту Костянтинівну з отриманням премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові міста-героя Києва у номінації “наукові досягнення”.

unnamedПідтримати свою колегу під час урочистого вручення премій прийшли к.ю.н. Н.О. Герасименко та к.ю.н. Т.С. Гудіма.

IMG_0942Київський міський голова Віталій Володимирович Кличко нагадав, що премія була заснована минулого року і присуджується за наукові досягнення, творчі досягнення та внесок у розвиток молодіжного руху. Загалом, премію та дипломи Київського міського голови отримали близько сотні науковців, викладачів, спортсменів, студентів, аспірантів, лідерів громадського сектору та учнів міста.

IMG_0966Мер Києва висловив впевненість, що в колонній залі КМДА зібралися молоді люди, які в майбутньому стануть лідерами в різних сферах суспільства та приноситимуть користь Україні. «Я завжди кажу, що дуже важливо вірити в себе, наполегливо працювати і тоді будь-яка мрія обов’язково втілиться в життя», – сказав Віталій Кличко.