Співробітництво з Українською партнерською платформою

23 вересня 2016 року в офісі проектного бюро програми GIZ «Fit for Partnership with Germany» пройшла координаційна робоча зустріч представників партнерських платформ, у роботі якої взяла участь директор Луганської філії Інституту економіко-правових досліджень НАН України – д.е.н., професор І.В. Заблодська.

14446047_309813876043036_732011558001518315_nМетою зустрічі була демонстрація проектного підходу роботи відкритих партнерських платформ, і презентація проекту «Академія Досвіду» ініційованого УПП. У ході робочої зустрічі були обговорені питання, які стосуються «Відкриті партнерські платформи проекту GIZ «Fit for Partnership with Germany»: філософія, принципи, перспективи». Координатори УПП «The Bright Side of Ukraine» Олександр Алешко та Олена Полховська презентували філософію платформи та принципи її роботи; розповіли, з чого починався розвиток створення УПП; представили географію платформи; поділилися успіхами і досягненнями за період роботи СВС; озвучили представлення концепції розвитку Української партнерської платформи як основи для стимулювання міжрегіонального і міжнародного співробітництва платформ, а також обговорили з учасниками можливі напрямки подальшого розвитку платформи. Олександр Алешко презентував концепцію проекту «Академія Досвіду», спрямованого на забезпечення програми підтримки виходу підприємств на зовнішні ринки; програми підтримки організаційного вдосконалення; програми особистісного та кар’єрного зростання. Учасники дізналися детальніше про цілі та завдання проекту «Академія Досвіду», про його програмах, які саме завдання допомагають вирішити дані програми проекту і про списки пропонованих тренінгових програм.

14449946_309814026043021_7550862438799680114_nУчасники розповіли про свої досягнення, поділилися досвідом реалізації успішних проектів. Презентації Івана Сухаренко, директора брендингового агентства I.V. Brand Design і Марини Харитон, керівника відділу розвитку бізнесу агенції Brandberg, викликали великий інтерес, який переріс у змістовну та плідну дискусію. Координатори анонсували і запросили на наступну зустріч 07 жовтня, в ході якої буде представлений перелік проектів, ініційованих Українською партнерської платформою «The Bright side of Ukraine» − «Соціальний ліфтинг», «Open Up New Markets», «Up services ТПП».