Міжнародне співробітництво: представниця Інституту взяла участь у міжнародній конференції та стажуванні за кордоном

DSC_0771

Представниця Інституту, с.н.с. відділу проблем господарсько-правового забезпечення економічної безпеки держави к.ю.н. Aнacтaciя Toкунoвa взяла участь у міжнародній науково-практичній конференції «Modern scientific researches and developments: theoretical value and practical results», яка відбувалася 15-18 березня 2016 р. в м. Братислава, Словаччина.

DSC02885

Приймав науковий захід Пан-Європейський університет (Paneurópska vysoká škola). Конференція проводилася як міждисциплінарна, проте після пленарних засідань учасників було розділено для роботи в окремих секціях.

DSC_0711

Особливу увагу під час конференції будо приділено емпіричному дослідженню динаміки і диференціації товарних ринків Центральної Європи, ролі науки у створенні інноваційних технологій і продуктів, публікаційної активності вчених у зарубіжних виданнях, міжгалузевому співробітництву вчених та освітян.

Також під час визначених дат Aнacтaciєю Toкунoвoю було використано можливість щодо проходження стажування в галузі інноваційних методів та підходів в освіті та опублікування англомовної статті у словацькому науковому журналі.

Нагадуємо, що Інститут економіко-правових досліджень НАН України пропонує свої послуги для вчених, освітян, представників бізнес-середовища щодо моніторингу грантових пропозицій, конкурсів, міжнародних та закордонних стажувань.