Перспективи відновлення Сходу України на засадах збалансованого розвитку

1 буд24–25 вересня 2015 р. У місті Слов’янську відбулась міжнародна конференція «Перспективи відновлення Сходу України на засадах збалансованого розвитку», яку підготовили Всеукраїнська екологічна ліга і Програма сприяння відродженню та інтеграції Сходу України «Донбас».

Конференція проводилася за сприяння: Програми розвитку ООН в Україні, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Державного агентства з питань відновлення Донбасу і Національної екологічної ради України.

Метою конференції було визначення стратегічних пріоритетів, розроблення місцевих планів дій і напрямів співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування, бізнесу, громадськості, ініціативних груп, міжнародних організацій для відновлення східних областей України на засадах збалансованого розвитку.

DSC02254

У роботі конференції прийняли участь співробітники Інституту економіко-правових досліджень НАН України – д.е.н., професор, директор Луганської філії Інституту економіко-правових досліджень НАН України Заблодська І.В. і  к.ю.н. Токунова А.В.

_MG_3802

У рамках конференції було презентовані інвестиційні проекти місцевих громад та бізнесу, які планується реалізувати за підтримки міжнародних організацій.

DSC02274

У конференції взяли участь представники міністерств і відомств, органів місцевого самоврядування, промислових підприємств та бізнес-структур Донецької та Луганської областей, міжнародних організацій, депутати різних рівнів, експерти з питань соціально-економічної політики, залучення інвестицій, охорони довкілля та екологічної безпеки, науковці, громадські активісти, представники ЗМІ.