Співробітники Інституту відзначені подякою за реалізацію проекту зі співпраці громадянського суспільства, бізнесу та влади

Команда з проведення ІІ всеукраїнського конкурсу наукових робіт «Бізнес і права людини в Україні: проблеми та рішення під час війни та повоєнного відновлення» відзначена подякою. 

Ініціатори / автори проекту: директор Інституту, член-кореспондент НАН України, д.ю.н., професор Володимир УСТИМЕНКО, к.ю.н. Антон СОШНИКОВ, к.ю.н., старший науковий співробітник Алевтина САНЧЕНКО  та к.ю.н. Анастасія ТОКУНОВА.

Інформація про ІІ всеукраїнський конкурс наукових робіт «Бізнес і права людини в Україні: проблеми та рішення під час війни та повоєнного відновлення» була розміщена у Збірнику історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці». Цей Збірник з’явився за результатами співпраці проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» з Міністерством культури та інформаційної політики України, Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Національною соціальною сервісною службою України і є логічним результатом проведення Третього щорічного Конкурсу історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада — кращі практики співпраці». Це вже третій подібний конкурс.

Довідка: ІІ всеукраїнський конкурс наукових робіт «Бізнес і права людини в Україні: проблеми та рішення під час війни та повоєнного відновлення» було проведено у 2022 році. Співорганізаторами стали: Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень імені В. К. Мамутова Національної академії наук України», Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, Програма розвитку ООН в Україні, ГО «Офіс аналітики та консультацій з питань сталого розвитку», ГО «Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення». Конкурс проведено в партнерстві з Міністерством юстиції України, Міністерством освіти і науки України, Міністерством економіки України, Донецьким науковим центром Національної академії наук України та Міністерством освіти і науки України, Ужгородським національним університетом (юридичним факультетом), Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Радою молодих учених НАН України, Ресурсним центром з питань бізнесу і прав людини (Велика Британія), Європейською Бізнес Асоціацією та Українською молодіжною правничою асамблеєю.