Співробітники Інституту залучені до відновлення Бучанського району Київщини

Буча, Гостомель, Бородянка, Ірпінь та інші населені пункти Київської області є найбільш постраждалими в центрі країни від окупації росії. Безліч проблем, які виникли на території Бучанського району (зруйнування житлової, інженерної, виробничої інфраструктури, масовий виїзд населення, екологічні проблеми і т.і.) потребують не тільки величезних видатків держави, яких, на жаль, обмаль, але і новітніх підходів до розвитку території.

Одним із дієвих засобів стимулювання економічної активності, збільшення кількості робочих місць є залучення інвестицій, в тому числі іноземних, що потребує створення спеціальних умов господарювання.

Враховуючи великий досвід вирішення наукових теоретичних і прикладних проблем щодо залучення інвестицій фахівцями Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України», Бучанська районна рада звернулася до науковців з метою опрацювання питань створення спеціальних умов господарювання для залучення інвестицій на території району.

Договір Бучанська райрада_ІЕПД

Серйозність намірів сторін підтверджує Договір про співробітництво у сфері підготовки концептуальних основ створення спеціальних умов господарювання для залучення інвестицій на території Бучанського району Київської  області, підписаний сторонами 13 липня 2022 року.