Виступ молодого ученого Інституту з науковим повідомленням на засіданні Президії НАН України

29 червня 2022 р. під головуванням Президента НАН України академіка НАН України А.Г. Загороднього у змішаному режимі (онлайн та офлайн) відбулося засідання Президії НАН України, під час якого три молодих учених Академії представили наукові повідомлення.

Від Інституту з доповіддю «Особливості правового регулювання публічних закупівель в умовах воєнного стану та післявоєнного періоду» виступила учений секретар, д.ю.н. В.К. Малолітнева. Молодим вченим було окреслено основні напрями, за якими пропонується провести реформу публічних закупівель у повоєнний період. Особливу увагу було присвячено стратегічному використанню публічних закупівель для досягнення цілей за відповідними напрямами державної політики, що має становити основу післявоєнної відбудови України. В.К. Малолітнева наголосила на необхідності розвитку сталих публічних закупівель та представила узагальнення результатів своїх попередніх досліджень щодо «зелених» та соціально відповідальних публічних закупівель у контексті процесів відбудови.

220705101054231-2546

Фото (сайт НАН України)

Доповідь у своєму виступі підтримав директор Інституту економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України, член-кореспондент НАН України В.А. Устименко. У обговоренні доповіді взяли участь академіки НАН України В.М. Геєць, Е.М. Лібанова, В.М. Локтєв, В.Г. Радченко, В.П. Семиноженко.

В.К. Малолітневу було нагороджено свідоцтвом про перший виступ молодого ученого на засіданні Президії НАН України.

Свідоцтво

 Більш детальна інформація на сайті НАН України – завантажити

 А також на сторінці газети «Світ» у соціальних мережах – завантажити