Інтерв’ю директорки Луганської філії Інституту на телеканалі «Перший діловий» з приводу розвитку інвестиційного клімату Східної України

27 травня 2021 року в Дніпрі за участі представників центральної та місцевої влади, представників бізнес-спільноти, міжнародних фінансових організацій та експертного середовища відбувся масштабний захід – Міжнародна конференція UkraineInvest Talks: Dnipro.

Захід “UkraineInvest Talks: Dnipro” організовано урядовим Офісом із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest спільно з Міською радою Дніпра та Агентством розвитку Дніпра в партнерстві з Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України».  Захід спрямований на популяризацію інвестиційного середовища в регіонах України.

https://www.kmu.gov.ua/events/27-travnya-ukraineinvest-talks-dnipro-predstavit-potencial-shidnoyi-ukrayini?fbclid=IwAR2OUSMpKEkvZCIim9-aXltBCel0vdo4hGRL3dFZ5P1altCxdvNcMt1bPDU

В якості експерта з розвитку інвестиційного клімату Східної України на телеканал «Перший діловий» була запрошена директорка Луганської філії Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень ім. В. К. Мамутова НАН України», доктор економічних наук, професор, Заслужений економіст України  – Заблодська Інна Володимирівна.

Переглянути відео можна за посиланням:

https://youtu.be/szh5AT6dzL4

https://youtu.be/V4lcrD25jhs

Снимок экрана 2021-05-31 в 15.21.17