Міністерство освіти і науки України висловлює вдячність співробітникам Інституту за активну участь у розробці пропозицій стосовно підтримки наукових досліджень у сфері соціально відповідального бізнесу на національному та регіональному рівнях

На адресу директора Інституту економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України, члена-кореспондента НАН України, члена-кореспондента НАПрН України, члена Президії НАН України Устименко Володимира Анатолійовича надійшов лист-подяка від Міністерства освіти і науки України щодо активної участі співробітників Інституту (к.ю.н. Сошникова Антона Олександровича, к.ю.н. Санченко Алевтини Євгенівни, к.ю.н. Токунової Анастасії Володимирівни), у розробці пропозицій стосовно підтримки наукових досліджень у сфері соціально відповідального бізнесу на національному та регіональному рівнях, за підписом генерального директора Директорату науки та інновацій Безвершенко Юлії.

180191907_5387265284679822_2570163599215889911_n

Зазначені пропозиції опрацюванні в Міністерстві освіти і науки України та буде враховано при поданні матеріалів на розгляд Кабінету Міністрів України.