Співробітник Інституту буде брати участь у визначенні особливих досягнень молоді у розбудові столиці України-міста-героя Києва

Наказом Департаменту молоді та спорту Київської міської державної адміністрації «Про утворення Конкурсної комісії з присудження премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України-міста-героя Києва» від 20.02.2020 року в.о. наукового співробітника Інституту економіко-правових досліджень НАН України, к.ю.н. Сошникова Антона Олександровича включено до складу відповідної Конкурсної комісії.

Очолює Конкурсну комісію заступник голови Київської міської державної адміністрації Мондриївський В.М. До складу Конкурсної комісії також входять: представники Департаменту молоді та спорту КМДА, Департаменту культури КМДА, Департаменту суспільних комунікацій КМДА, Департаменту освіти і науки КМДА; Департаменту охорони здоров’я КМДА; Управління туризму та промоцій КМДА; Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА; Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Комунального підприємства Київської міської ради «Центр публічної комунікації та інформації», Державного інститут сімейної та молодіжної політики України, Національної академії державного управління при Президентові України, Професійної спілки студентів ВНЗ І-ІІІ рівнів акредитації м. Києва; Постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту.

Необхідно відзначити, що Антон Олександрович є єдиним представником, що представляє інститути громадянського суспільства міста Києва.

Довідка: До Дня молоді присуджується до 50 премій Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у розмірі 10 тис грн. кожна. Відповідно до Положення про Премію в конкурсі можуть брати участь громадяни України віком від 14 до 35 років, місце проживання яких зареєстровано у м. Києві.

87840895_200922480983388_8368499177868492800_n

Премія присуджується у наступних номінаціях:

наукові досягнення – робота в науковій сфері, проведення досліджень, наявність публікацій, доповідей, тез виступів, патентів, винаходів тощо, рівень визнання досягнень;

творчі досягнення – здобуття звання переможця (лауреата, дипломанта) на міських, всеукраїнських, міжнародних конкурсах, олімпіадах, інших культурно-мистецьких змаганнях; значний авторський доробок у сфері мистецтва, літератури, музики, народної творчості, архітектури, популяризації традиційної культури українського народу;

внесок у розвиток молодіжного руху – активна робота у напрямку реалізації молодіжної політики, робота з громадськими організаціями, волонтерська діяльність, реалізація соціальних проектів, що спрямовані на популяризацію здорового способу життя та розвитку спорту, патріотичне виховання молоді, працевлаштування, розвиток інтелектуального потенціалу, екологічної свідомості молоді тощо.