Громадське обговорення концепції Державної цільової програми з питань відновлення та розбудови миру у східних регіонах України

23 березня 2016 року директор Луганської філії Інституту економіко-правових досліджень НАН України д.е.н., професор Заблодська І.В. та старший науковий співробітник к.е.н., доцент,  Гречана С.І. долучилися до громадського обговорення Концепції Державної цільової програми з питань відновлення та розбудови миру у східних регіонах України, проект якої представило Державне Агентство України з питань відновлення Донбасу.

фото 2 (5)

Спікер заходу Ковальова Тетяна Петрівна висловила слова глибокої вдячності Інституту економіко-правових досліджень НАН України за активну участь у створенні такого важливого документу, в розробці якого також приймали участь міжнародні експерти, науковці, представники місцевого самоврядування Луганської та Донецької областей, громадські діячі.

фото 5 (1)

В результаті жвавої дискусії доповідачі наголосили на важливості найскорішого прийняття Концепції Державної цільової програми «Відновлення та розбудова миру у східних регіонах України» та початку розробки Цільової Програми з відновлення східних регіонів.

фото 3 (4)