Безпека бізнесу, інвестування та євроінтеграція: у Києві відбувся Український форум бізнесу

18 березня 2016 року головна спортивна та культурна арена країни – НСК «Олімпійський», об’єднала ділову спільноту з усієї України під час Українського Форуму Бізнесу. Директор ІЕПД НАНУ Устименко Володимир Анатолійович взяв участь у роботі форуму.

1

Метою цієї масштабної події стала консолідація представників бізнесу, заради економічного зростання держави.

IMG_0193

Серед співорганізаторів Форуму були великі та впливові ділові і громадські об’єднання: Рада підприємців при Кабінеті Міністрів України, Український союз промисловців і підприємців, Антикризова рада громадських організацій, Федерація роботодавців України, Об’єднання «Українська бізнес ініціатива», Торгово-промислова палата України, Громадянська платформа «Нова країна», Громадське об’єднання «Україна – це я».

IMG_0189

Окрім цього до участі у Форумі були запрошені Президент України, голови парламентських фракцій, представники центральних органів виконавчої влади, бізнесу та громадських об’єднань із усіх областей України, керівники наукових інституцій, експерти, провідні ЗМІ.

IMG_0192

На порядку денному обговорювалися питання безпеки підприємництва та захисту прав власності, стимулювання притоку інвестицій в Україну, підтримки реального сектору економіки, фіскальної політика, адаптації до умов Зони вільної торгівлі Україна-ЄС. Зазначені питання взято до уваги та буде враховано в подальших наукових дослідження.

IMG_0194