Обговорення календарного плану реалізації проєктів та проведення заходів з питань молоді м. Києва

18 серпня 2020 року з 10.30 до 16.00 в приміщенні Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) відбулось громадське обговорення формування бюджетного запиту та календарного плану реалізації проєктів та проведення заходів з питань молоді на 2021 рік і засідання відповідної робочої групи, до якої увійшов співробітник Інституту економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України, к.ю.н. Сошников Антон Олександрович.

Крім того, до складу Робочої групи увійшли представники Міністерства внутрішніх справ України, Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Національної академії державного управління, Громадської ради при Київській міській державній адміністрації, інститутів громадянського суспільства.

На розгляд  членів Робочої групи було представлено понад 60 проєктів на близько 25 000 000  гривень.

У ході обговорення було прийнято рішення значну частину проєктів підтримати, а фінансування окремих проєктів рекомендовано принципово скоротити, з метою приведення їх вартості  до економічно-обґрунтованих.