Форум Громад та Організацій громадянського суспільства

1 червня 2018 року відбувся Форум Громад та Організацій громадянського суспільства проекту «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в України», організаторами якого виступило Представництво Міжнародної організації з міграції в Україні.

Захід налічував багато представників місцевих та сільських громад та неурядових організацій з багатьох куточків України. Інститут економіко-правових досліджень НАН України на заході представляли співробітники Луганської Філії: директор філії, д.е.н., професор Інна Заблодська, учений секретар філії, к.е.н. Юлія Рогозян та старший науковий співробітник, к.е.н., доцент Світлана Гречана.

34185519_2080269802230015_3530237996601180160_n

Основна увага на заході була прикута до презентацій ключових результатів компонентів соціального згуртування та розбудови інституційного потенціалу громадських організацій, які висвітлювали представники багатьох міст та сел України (Лубни, Маріуполь, Миколаїв, Олександрівка, Полтава, Івано-Франківськ, Рубіжне, Суми та ін.). Усі бажаючі мали змогу дізнатися особливості провадження тієї чи іншої діяльності місцевих громад спільно з внутрішньо переміщеними особами та громадськими організаціями.